Eventeam is officieel reis- en ticket agentschap voor Tokio 2020

Om onze Belgische atleten tijdens de Olympische Spelen van Tokyo in 2020 naar Olympische roem en topprestaties te supporteren, moet u eerst via Eventeam. Vanaf 20 juni kan u daar terecht voor Olympische tickets!

Het BOIC heeft Eventeam aangesteld als officieel reis- en ticket agentschap voor de Olympische Spelen van Tokio in 2020. Het agentschap krijgt de verantwoordelijkheid om de commercialisatie en de verdeling van de tickets en de organisatie van de reizen voor de partners van het BOIC, de sportfederaties en de Belgische supporters in goede banen te leiden.

Het BOIC werkte al samen met Eventeam voor de Olympische Spelen van Rio in 2016. Ook was Eventeam daarvoor al het officiële ticketbureau voor het NOC Frankrijk voor de Olympische Spelen van Londen 2012, Sotsji 2014, Rio 2016 en voor de Winterspelen van PyeongChang in 2018.

“We zijn zeer trots op het vertrouwen dat het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité ons opnieuw geeft,” zegt Igor JUZON, CEO van Eventeam. “Net zoals voor de Spelen in Rio in 2016 zullen we alles in het werk stellen om de ticketverkoop en de packages zo goed mogelijk op de markt te brengen voor iedereen die de Belgische delegatie in Japan wil aanmoedigen. De Spelen in Tokyo doen ons alvast dromen, we zullen jullie vergezellen op deze unieke en magische ervaring van de Olympische Spelen.”

Losse tickets voor de Olympische Spelen van Tokyo 2020 kan u aankopen via de website van Eventeam. Daarnaast worden aan alle supporters van Team Belgium ook pakketten aangeboden inclusief vluchten, logement, transport ter plaatse en uw gewenste tickets (indien beschikbaar) zodat u volgende zomer met een gerust hart richting Japan kan trekken.

See you in Tokyo!

Meer info bij
Pierre-Charles VANNESTE, Project Manager Eventeam Belgium
Tel. +32 (0) 2 893 00 50
pc.vanneste@eventeam-group.be • www.eventeam-group.com

Naar het nieuwsoverzicht

Nog 19 dag tot
Europese Spelen Krakau 2023